Kilpailuta vakuudeton laina pankista usean pankin kesken!

Kilpailuta vakuudeton laina pankista usean pankin kesken. Voit saada tarjouksia vakuudettomasta lainasta jos olet vähintään 18-vuotias, luottotietosi ovat kunnossa sekä sinulla on säännölliset tulot.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Vakuudeton laina pankista

Vakuudeton laina on lainamuoto, jossa et tarvitse antaa mitään vakuutta lainan saamiseksi. Tämä tarkoittaa, että voit saada lainaa ilman, että sinun tarvitsee pantata omaisuuttasi, kuten asuntoa tai autoa. Tässä muutama asia, jonka sinun tulee tietää vakuudettomista lainoista pankista:

 • Vakuudeton laina heti: Useimmat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudettomia lainoja nopealla aikataululla. Tämä tarkoittaa, että lainahakemuksen jättämisen jälkeen voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Monet pankit tarjoavat myös sähköisiä hakemuksia, mikä nopeuttaa prosessia entisestään.
 • Vakuudeton asuntolaina: Harvemmin on mahdollista saada vakuudeton laina asunnon hankintaan, koska asuntolainat ovat yleensä suuria ja niiden takaisinmaksuaika pitkä. Kuitenkin joissakin erikoistilanteissa, erityisesti pienemmissä asuntokaupoissa, vakuudeton asuntolaina voi olla mahdollinen.

Erilaisia lainatyyppejä: Vakuudettomat lainat voivat olla esimerkiksi kulutusluottoja, joustoluottoja tai opintolainoja. Kulutusluotto on yleensä kertaluonteinen laina, joka maksetaan kerralla tilille. Joustoluotto taas on jatkuva luotto, josta voi nostaa rahaa tarpeen mukaan.

 1. Korko: Vakuudettomien lainojen korot ovat yleensä korkeammat kuin vakuudellisten lainojen, koska pankki ottaa suuremman riskin lainan myöntämisessä. Korko voi vaihdella rahoituslaitoksesta toiseen, joten on tärkeää vertailla eri pankkien tarjoamia korkoja ja ehtoja.
 2. Takaisinmaksuaika: Vakuudettomien lainojen takaisinmaksuaika on yleensä lyhyempi kuin vakuudellisten lainojen. Takaisinmaksuaika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta jopa muutamaan vuoteen.
 3. Lainan määrä: Vakuudettomien lainojen suuruus voi vaihdella muutamasta sadasta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin riippuen lainantarjoajasta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta.

Vakuudeton asuntolaina – Onko se mahdollista?

Vakuudeton asuntolaina on laina, johon et tarvitse minkäänlaista vakuutta, kuten kiinteistöä tai sijoituksia. Tämäntyyppiset lainat voivat olla houkuttelevia monille, mutta niiden saatavuus on rajallisempaa. Tässä kappaleessa käsitellään vakuudettoman asuntolainan mahdollisuuksia ja siihen liittyviä asioita.

Yleensä asuntolainat ovat vakuudellisia, mikä tarkoittaa, että lainanantaja käyttää lainan kohdetta eli kiinteistöä vakuutena. Tämä suojelee pankkia, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin. Vakuudeton asuntolaina on kuitenkin erilainen, koska se ei vaadi perinteistä vakuutta. Näitä vaihtoehtoja on harvemmin saatavilla, ja ne ovat yleensä kallimpia kuin perinteiset asuntolainat.

Vakuudettoman asuntolainan hakeminen ei ole yhtä yleistä, ja saatat huomata, että tarjotut lainan korot ovat korkeampia kuin perinteisillä asuntolainoilla. Tämä johtuu siitä, että pankki ottaa suuremman riskin lainatessaan rahaa ilman vakuutta. Korkeampien korkojen vuoksi vakuudeton asuntolaina voi tulla kalliimmaksi pidemmällä aikavälillä.

Toinen huomioon otettava seikka on, että vakuudettomien asuntolainojen enimmäismäärä on yleensä alempi kuin vakuudellisissa lainoissa. Tämä johtuu taas siitä, että pankit haluavat vähentää riskiä antamalla pienempiä lainoja. Tämä saattaa rajoittaa asunnonvalintaa, koska sinun on löydettävä asunto, joka sopii tähän budjettiin.

Vaikka vakuudettomien asuntolainojen saaminen on haastavampaa, se ei ole täysin mahdotonta. Joissakin tapauksissa, esimerkiksi silloin kun kyseessä on pienempi rahasumma tai lainan hakija on erityisen luotto- ja takaisinmaksukykyinen, pankki voi harkita vakuudetonta asuntolainaa. On kuitenkin tärkeää valmistautua siihen, että prosessi voi olla hitaampi ja vakuudeton laina voi tulla kalliimmaksi.

Miten saada vakuudeton laina pankista?

Vakuudeton laina pankista on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset rahoitusta erilaisiin tarkoituksiin. Vakuudettomat lainat ovat nopeita ja helppoja saada, koska niiden hakeminen ei vaadi vakuuksia tai takaajia. Tässä osiossa kerromme, miten voit saada vakuudettoman lainan pankista.

Lainan hakeminen

Vakuudettoman lainan saaminen alkaa lainan hakemisella. Useat pankit tarjoavat hakemuksen täyttämiseen käteviä verkkopalveluita. Voit myös käydä pankin konttorissa henkilökohtaisesti. Hakemuksessa sinun tulee ilmoittaa omat henkilötietosi, tulotietosi sekä muut taloudelliset seikat, jotka lainanantajan on syytä tietää.

Tarjousten vertailu

Saatuasi lainatarjoukset eri pankeilta, vertaile niiden ehtoja, korkoja ja kuluja. Tämä auttaa sinua valitsemaan edullisimman ja sopivimman vakuudettoman lainan tarpeisiisi. Muista ottaa huomioon myös lainan eräpäivät ja mahdolliset lyhennysvapaat kuukaudet.

Sopimuksen allekirjoittaminen ja rahojen siirto

Kun olet valinnut parhaan tarjouksen, sinun tulee allekirjoittaa sopimus. Useimmiten voit allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Vakuudettomia lainoja kutsutaan myös nimellä vakuudeton laina heti, koska rahat siirtyvät tilillesi lähes välittömästi sopimuksen allekirjoittamisesta. Tämä tekee vakuudettomasta lainasta erinomaisen ratkaisun esimerkiksi äkillisiin rahoitustarpeisiin.

Noudata näitä ohjeita, ja olet hyvällä tiellä saadaksesi vakuudettoman lainan pankista. Muista, että vastuullinen lainanotto on tärkeää ja aina tulee harkita lainan takaisinmaksukykyä ennen lainan hakemista.

Vakuudeton laina heti: Kuinka nopeasti voit saada vakuudetonta lainaa?

Vakuudeton laina on lainatuote, joka ei vaadi vakuuksia tai takaajia. Se on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset rahoitusta nopeasti ja helposti. Tässä osiossa kerromme, kuinka nopeasti voit saada vakuudetonta lainaa heti.

Kun haet vakuudetonta lainaa, hakuprosessi on yleensä nopea ja helppo. Useimmat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat online-hakemuksia, joiden täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Täytettyäsi hakemuksen, saat yleensä lainapäätöksen jo saman päivän aikana.

Vakuudettoman lainan saannissa voi kestää eri aikoja:

 1. Lainapäätöksen saaminen: Usein lainapäätöksen saaminen vie aikaa muutamasta tunnista yhteen päivään. Tämä riippuu paljon siitä, minkä pankin tai rahoituslaitoksen palveluita käytät.
 2. Varojen siirto tilillesi: Lainahyväksynnän saatuasi saat rahat tilillesi tavallisesti 1-2 arkipäivän kuluessa. Joissain tapauksissa rahansiirto voi tapahtua jopa samana päivänä.

On kuitenkin hyvä muistaa, että vakuudeton laina heti -lupaus voi vaihdella eri lainantarjoajien välillä. Jotkut palveluntarjoajat ovat tunnettuja nopeammista käsittelyajoistaan, kun taas toiset saattavat keskittyä enemmän asiakkaan luottokelpoisuuteen ja vaatia enemmän aikaa päätöksen tekemiseen.

Eri lainantarjoajat saattavat myös käyttää erilaisia kriteereitä hakijan luottokelpoisuuden arvioimiseen, mikä voi vaikuttaa lainahakemuksesi hyväksymiseen ja nopeuteen. Esimerkiksi joillakin pankkiryhmillä saattaa olla tiukemmat luottotietovaatimukset, mikä voi edellyttää ylimääräisiä tietoja hakijalta. Toiset palveluntarjoajat voivat taas hyväksyä hakemuksia nopeasti antamalla enemmän painoarvoa hakijan tulotietojen todentamiseen.

Jotta voit varmistaa nopeimman mahdollisen prosessin vakuudettoman lainan hankinnassa, tee seuraavat asiat:

 • Tarkista kaikki tarvittavat asiakirjat ja tiedot ennen hakemuksen täyttämistä
 • Vertaile eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotta löydät nopeimmat ja sopivimmat lainapalvelut
 • Ole valmis toimittamaan lisätietoja tarvittaessa

Noudata näitä ohjeita, ja voit olla varma, että saat vakuudettoman lainan nopeasti ja vaivattomasti.

Vakuudeton laina pankista: Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

 1. Helppo saatavuus: Vakuudeton laina pankista on yleensä nopeasti ja helposti saatavilla. Monet pankit tarjoavat netin kautta haettavia vakuudettomia lainoja, joten sinun ei tarvitse käydä henkilökohtaisesti pankissa.
 2. Ei vakuuksia vaadita: Koska kyseessä on vakuudeton laina, sinun ei tarvitse antaa pankille mitään omaisuutta vakuudeksi. Tämä sopii erityisesti niille, jotka eivät omista asuntoa tai muuta arvokasta omaisuutta.
 3. Joustavuus: Vakuudeton laina pankista voidaan räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi. Voit valita lainan määrän, maksuajan ja lyhennysten suuruuden. Jotkin pankit tarjoavat myös mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin.

Huonot puolet:

 1. Korkeammat korot: Vakuudettomissa lainoissa korot ovat yleensä korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa, koska pankki kantaa suuremman riskin. Tämä tarkoittaa, että sinun on maksettava enemmän korkoa laina-ajalta.
 2. Tulovaatimukset: Jotta voit saada vakuudettoman lainan pankista, sinulla täytyy yleensä olla säännölliset ja riittävät tulot. Pankki saattaa vaatia tarkkoja tietoja tuloistasi ja työhistoriastasi ennen lainan myöntämistä.
 3. Maksuhäiriömerkintä: Jos et pysty hoitamaan lainan takaisinmaksua, pankki voi tehdä maksuhäiriömerkinnän luottotietoihisi. Tämä vaikeuttaa tulevaisuudessa lainan ja luoton saamista sekä vaikuttaa negatiivisesti luottohistoriaasi.

Yhteenvetona, vakuudeton laina pankista tarjoaa helpon ja joustavan rahoitusvaihtoehdon, mutta sisältää myös riskit korkeammista koroista ja tiukemmista tulovaatimuksista. Harkitse tarkasti omaa taloudellista tilannettasi ennen vakuudettoman lainan ottamista.

Kilpailuta vakuudeton laina pankista tai rahoituslaitokselta Lainankilpailutus.comin avulla

Kilpailuta vakuudeton laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken Lainankilpailutus.comin avulla. Voit kilpailuttaa 1000 € – 60 000 € lainaa yksin tai yhteishakijan kanssa 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Luottopäätös heti ja lainaa tilille jopa samana päivänä, mutta viimeistään muutaman päivän sisällä. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4% – 20 % välillä.

Kilpailuttamalla lainaa ennen pankin vaihtoa tiedät mikä pankki tarjoaa sinulle parhaat lainaehdot ja edullisimman koron. Tämä koskee myös erilaisia vakuudettomia lainoja, kuten:

 • Vakuudeton laina heti: Nopea ja helppo tapa saada lainaa ilman vakuuksia. Tämäntyyppinen laina sopii hyvin äkillisiin menoerään, kuten auto- tai kodinkonekorjausten kustannuksiin.
 • Vakuudeton asuntolaina: Asuntolainaa ilman vakuuksia voi hakea esimerkiksi sijoitusasuntoon tai asunnon remontointiin. Tällöin lainan korko on yleensä korkeampi kuin vakuudellisessa asuntolainassa.
 • Vakuudetonlaina pankista: Monet pankit tarjoavat vakuudettomia lainoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Pankista saadun vakuudettoman lainan korot ja ehdot vaihtelevat pankista toiseen.

Muista aina vertailla lainatarjoukset huolellisesti ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat ehdot voivat vaihdella merkittävästi, joten kilpailuttaminen on tärkeää löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan lainan edullisimmalla korolla ja parhailla lainaehdoilla.