Paras laina - Kilpailuta ja vertaile lainoja jopa 60 000 € asti!

Kilpailuta paras laina mukana olevilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Voit saada lainatarjouksia jos olet 18 vuotta, luottotietosi ovat kunnossa sekä sinulla on säännölliset tulot.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Kilpailuta paras laina sinulle Lainankilpailutus.comin avulla

Lainankilpailutus.comin avulla voit kilpailuttaa parasta henkilökohtaista lainaa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Palvelumme kautta voit hakea lainaa väliltä 1 000 € – 60 000 €, ja valita laina-ajan 1 – 15 vuoden väliltä. Tässä muutama syy, miksi Lainankilpailutus.com on oikea valinta sinulle:

 • Luottopäätös heti: Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat luottopäätöksen nopeasti, jolloin voit heti nähdä, minkälaista lainaa sinulle tarjotaan.
 • Lainaa tilille nopeasti: Lainaa voidaan siirtää tilillesi jopa samana päivänä luottopäätöksestä, mutta viimeistään muutaman päivän sisällä.
 • Kilpailukykyiset korot: Lainankilpailutus.comin kautta voit löytää lainatarjouksia nimelliskorolla, joka vaihtelee 4 % – 20 % välillä.

Lainankilpailutus.com tekee lainanhakuprosessista helppoa ja nopeaa. Seuraavat vaiheet auttavat sinua kilpailuttamaan lainasi:

 1. Täytä lainahakemus verkkosivuillamme.
 2. Saat heti luottopäätöksen hakemukseesi.
 3. Vertaile saamiasi lainatarjouksia.
 4. Valitse paras vaihtoehto omien tarpeidesi mukaan.

Lainankilpailutus.com on neutraali ja luotettava palvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainavaihtoehdon mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Älä epäröi, vaan kilpailuta lainasi jo tänään ja löydä sinulle sopivin laina.

Lainojen vertailu helposti ja nopeasti Lainankilpailutus.comilla

Lainojen vertailu voi tuntua monimutkaiselta, mutta Lainankilpailutus.com tekee siitä helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain syöttää tietosi sivustolle, ja saat nopeasti yleiskuvan tarjolla olevista lainoista.

Lainankilpailutus.com -palvelu auttaa sinua löytämään parasta lainaa juuri sinun tarpeisiisi mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Käyttölaina vertailu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun puhutaan lainojen vertailusta, mutta myös muiden lainatyyppejä, kuten asuntolainojen ja kulutusluottojen, vertailu onnistuu vaivattomasti.

Vertaile lainoja nopeasti seuraavien tekijöiden perusteella:

 1. Lainasumma
 2. Laina-aika
 3. Kuukausierä
 4. Todellinen vuosikorko

Näin voit löytää juuri sinulle sopivan lainan ilman turhia kuluja ja ajanhukkaa. Tässä esimerkki vertailutaulukosta eri lainantarjoajista:

Lainantarjoaja Lainasumma Laina-aika Kuukausierä Todellinen vuosikorko
Pankki A 10 000 € 5 vuotta 188 € 6,95 %
Pankki B 10 000 € 5 vuotta 195 € 7,45 %
Pankki C 10 000 € 5 vuotta 200 € 7,89 %

Tutustu tarkemmin eri lainantarjoajien ehtoihin ja löydä sinulle sopivin laina tarpeisiisi Lainankilpailutus.com kautta.

Paras lainavertailu kilpailuttaa lainat puolestasi

Paras lainavertailu auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan tarpeisiisi. Kun haluat hakea lainaa, ei ole aina helppoa tietää, mistä löytää edullisin ja sopivin vaihtoehto. Tässä me tulemme avuksesi. Käyttämällä tehokasta ja helppokäyttöistä lainavertailuamme voit nopeasti kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi.

Lainojen vertailu on tärkeää, jotta voit löytää alhaisimman koron ja parhaan kokonaiskuvan. Paras lainavertailu tekee työn puolestasi sisältäen seuraavat ominaisuudet:

 1. Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä: Intuitiivinen suunnittelu, joka sopii kaikille käyttäjille, niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin lainanhakijoille.
 2. Kattavien lainantarjoajien vertailu: Saat nopeasti ja vaivattomasti näkyviin eri lainantarjoajien hinnat, korot ja ehdot yhdestä paikasta.
 3. Reaaliaikainen ja ajantasainen tieto: Lainavertailumme päivittyy jatkuvasti, jotta voit olla varma, että saat aina viimeisimmät tarjoukset.
 4. Yksilöidyt hakuehdot: Voit mukauttaa lainavertailua omiin tarpeisiisi, esimerkiksi valitsemalla lainasumman, takaisinmaksuajan ja mahdolliset erityisehdot.

Jotta ymmärrät paremmin lainavertailun hyötyjä, tässä on esimerkki:

Lainantarjoaja Korko Todellinen vuosikorko Takaisinmaksuaika
Lainaaja A 4 % 4,5 % 1 – 10 vuotta
Lainaaja B 5 % 5,5 % 2 – 7 vuotta
Lainaaja C 3,5 % 4 % 1 – 15 vuotta

Tämän esimerkin avulla näet nopeasti, että Lainaaja C tarjoaa edullisimman koron ja laajimman takaisinmaksuajan. Näin ollen, paras lainavertailu auttaa sinua säästämään aikaa, vaivaa ja rahaa, kun haet lainaa.

Muistathan, että lainavertailumme antaa sinulle arvokasta tietoa, mutta oman harkintasi ja taloudellisen tilanteesi huomioon ottaminen on aina tärkeää. Käytä saamiasi tietoja hyväksesi ja tee päätös, joka sopii parhaiten juuri sinulle.

Miten löytää parhaat lainat?

Löytääksesi parhaat lainat, on tärkeää tutkia eri lainantarjoajien tarjoukset huolellisesti. Vertailutyökalut ovat erinomainen tapa aloittaa, mutta on myös hyvä ottaa huomioon muutamat avainasiat ennen lainapäätöksen tekemistä. Tässä muutama vinkki, joiden avulla voit löytää parhaat lainat:

 1. Korko: Korko on yksi merkittävimmistä lainan kustannuksista. Vertaa eri lainantarjoajien korkotarjouksia ja valitse sellainen, joka tarjoaa edullisen koron. Muista, että korot vaihtelevat usein asiakaskohtaisesti, joten pyydä lainatarjous useammalta palveluntarjoajalta.
 2. Laina-aika: Mieti, kuinka pitkäksi ajaksi haluat sitoutua lainaa maksamaan. Pidemmät laina-ajat tarkoittavat usein pienempiä kuukausieriä, mutta kokonaisuudessaan tulet maksamaan enemmän korkoa. Lyhyempi laina-aika puolestaan voi tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta nopeampaa velattomuutta.
 3. Lainan tiedot: Lue lainan ehdot huolellisesti ja kiinnitä huomiota muihin kuluihin, kuten nostokuluihin ja tilinhoitomaksuihin. Valitse lainantarjoaja, jonka ehdot ovat selkeät ja kulurakenne kohtuullinen.

Seuraava taulukko auttaa sinua vertailemaan erilaisia lainavaihtoehtoja:

Lainantarjoaja Korko Laina-aika Nostokulut Tilinhoitomaksu
Esimerkki 1 5 % 1 – 10 vuotta 100 € 5 €/kk
Esimerkki 2 5,5 % 1 – 15 vuotta 50 € 7 €/kk
Esimerkki 3 6 % 2 – 15 vuotta 30 € 5 €/kk

Muista, että taulukon lainatarjoukset ovat vain esimerkkejä, eivätkä välttämättä edusta tosiasiallisia tarjouksia.

Lopuksi, älä epäröi neuvotella lainantarjoajan kanssa. Usein on mahdollista saada parempia ehtoja, kuten esimerkiksi alhaisempi korko, jos osoitat aktiivista kiinnostusta ja vertailet eri lainavaihtoehtoja. Onnea matkaan löytäessäsi parhaat lainat!