Lainaa netistä - Kilpailuta lainaa verkossa jopa 60 000 € asti!

Hae lainaa netistä. Kilpailuta lainaa verkossa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit saada lainatarjouksia jos luottotietosi ovat kunnossa, olet vähintään 18-vuotias sekä sinulla on säännölliset tulot.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Kilpailuta lainaa netistä Lainankilpailutus.comin avulla

Lainankilpailutus.comin avulla voit kilpailuttaa lainaa netistä helposti ja nopeasti. Palvelumme kattaa summat 1 000 € – 60 000 € ja laina-aika on yhdestä 15 vuoteen saakka. Tämän avulla löydät parhaan ratkaisun juuri sinulle, oli tarpeesi sitten pienempi tai suurempi laina.

Saat luottopäätöksen heti ja lainaa voidaan siirtää tilillesi jopa samana päivänä, riippuen lainantarjoajan nopeudesta. Yleensä laina maksetaan tilille viimeistään muutaman päivän sisällä hakemuksen täyttämisestä.

Tarjottava nimelliskorko vaihtelee välillä 4 % – 20 %, joten on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia löytääksesi itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Lainankilpailutus.comin avulla voit kilpailuttaa lainan luotettavasti ja helposti, säästäen aikaa ja vaivaa.

Tässä lyhyt yhteenveto lainankilpailuttamisen prosessista Lainankilpailutus.comin kautta:

 1. Täytä lainahakemus verkossa.
 2. Saat heti luottopäätöksen.
 3. Vertaile lainantarjoajien tarjoukset.
 4. Valitse itsellesi sopivin laina.

Kilpailuta lainaa netistä Lainankilpailutus.comin avulla ja löydä itsellesi sopiva ja edullinen lainaratkaisu. Tämä on varma tapa löytää luotettava, helppo ja nopea laina juuri omiin tarpeisiisi.

Kuinka hakea lainaa netistä?

Hakeaksesi lainaa netistä, seuraa näitä helppoja vaiheita, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lainatarjouksen.

Näin kilpailutat lainaa netistä Lainankilpailutus.comin avulla

 1. Tutki tarjolla olevia lainantarjoajia: Aloita tutustumalla eri lainantarjoajiin ja niiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Vertaile korkoa, maksuaikaa, kuluja ja muita ehtoja, jotta löydät sinulle sopivimmat vaihtoehdot.
 2. Täytä hakemus verkossa: Valitsemasi lainantarjoajan verkkosivuilla on todennäköisesti “hae lainaa netistä” -hakulomake. Täytä lomake huolellisesti varmistaen, että kaikki syöttämäsi tiedot ovat oikein ja ajan tasalla.
 3. Odota lainapäätöstä: Lainapäätös tulee yleensä nopeasti sähköpostiisi tai tekstiviestitse. Jos saat myönteisen lainapäätöksen, sitä seuraa lainasopimus, jonka voit allekirjoittaa sähköisesti.
 4. Nosta laina tilillesi: Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen voit nostaa lainan tilillesi. Joissakin tapauksissa laina voidaan siirtää tilillesi välittömästi, mutta joissakin se saattaa kestää pari päivää.

Lainankilpailutus.comin avulla voit kilpailuttaa lainan nopeasti ja helposti. Seuraa näitä ohjeita kilpailuttaaksesi lainan:

 1. Rekisteröidy Lainankilpailutus.comiin: Luo käyttäjätili Lainankilpailutus.comiin syöttämällä henkilötietosi ja yhteystietosi. Rekisteröinnin yhteydessä sinulle luodaan henkilökohtainen lainankilpailutustili.
 2. Täytä lainahakemus: Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi ja täytä lainahakemus tarkasti. Kerro, kuinka paljon lainaa toivot saavasi, minkälaista lainaa haet (esimerkiksi kulutusluotto tai asuntolaina) ja millainen on sinun maksukykysi.
 3. Lähetä hakemus ja odota tarjouksia: Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, Lainankilpailutus.com lähettää sen useille yhteistyökumppaneilleen ja lainantarjoajille. Saat jokaiselta heistä henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka pohjautuu tietoihisi ja tarpeisiisi.
 4. Valitse paraslainatarjous: Vertaa saamiasi lainatarjouksia keskenään tarkastelemalla niiden korkoja, kuluja ja ehtoja. Kun löydät sinulle sopivimman lainatarjouksen, hyväksy se ja allekirjoita lainasopimus.

Kun noudatat näitä toimenpiteitä, voit hakea lainaa netistä ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Muista aina tutkia eri vaihtoehtojasi huolellisesti ja vertailla lainoja keskenään ennen päätöksen tekemistä.

Kannattaako luoton hakeminen netistä?

Eri tyyppiset luotot netistä

Netistä voi hakea erilaisia luottoja kuten kulutusluottoja, joustoluottoja ja pikavippejä. Luottoa netistä hakemalla voit saada rahaa nopeasti ilman perinteisen pankin vaatimia käyntejä ja pitkiä odotusaikoja. Käsittelemme tässä osiossa joitakin netistä saatavien luottojen etuja ja huomioon otettavia seikkoja.

 1. Nopeus: Lainaa netistä hakiessasi voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Tämä voi olla hyödyllistä erityisesti, jos tarvitset rahaa odottamattomiin menoihin.
 2. Helppous: Netistä haettavat luotot ovat yleensä helpompia ja vaivattomampia kuin perinteiset pankkilainat. Voit hakea lainaa kotoa käsin, ja usein riittää, että sinulla on verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.
 3. Vertailu: Internetistä löytyy useita lainavertailusivustoja, joiden avulla voit helposti vertailla eri luotonantajien tarjouksia ja löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Otettava huomioon:

 • Korot: Netistä saatavien luottojen korot voivat vaihdella suuresti riippuen luoton määrästä ja takaisinmaksuajasta. On tärkeää vertailla eri tarjouksia ja valita huolellisesti sinulle sopivin vaihtoehto.
 • Maksuajat: Netistä haetut lainat antavat usein joustavammat maksuajat kuin perinteiset pankkilainat. Kuitenkin, sinun tulee harkita realistista maksuaikaasi ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.
 • Luoton määrä: Netin kautta haettavat luotot ovat usein pienempiä kuin perinteiset pankkilainat. Jos tarvitset suuremman lainan, saatat joutua kääntymään pankin puoleen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että netistä haettavilla luotoilla on monia etuja, mutta niiden kanssa kannattaa toimia harkiten. On tärkeää tutkia vaihtoehtoja huolellisesti ja valita sopivin luotto oman tilanteesi mukaan.

Lainan hakeminen verkossa vs. perinteisesti

Lainan hakeminen verkossa ja perinteisesti eroavat toisistaan monin tavoin. Tässä osiossa käydään läpi eroja näiden kahden lainan hakutavan välillä, jotta voit tehdä itsellesi sopivimman valinnan.

Lainaa netistä -hakemuksen tekeminen on yleensä nopeampaa ja vaivattomampaa kuin perinteinen lainan hakeminen. Verkossa sinun ei tarvitse odottaa jonossa pankissa tai käydä eri pankkien välillä vertailemassa tarjouksia. Voit hakea lainaa milloin vain ja missä vain, kunhan sinulla on internetyhteys. Lisäksi useimmat lainantarjoajat tekevät luottopäätöksen välittömästi, joten saat tietää lainapäätöksen nopeasti.

Vertailutaulukko:

Lainaa verkossa Perinteinen laina
Nopeus Nopea päätös ja maksu Saattaa kestää päiviä/ viikkoja
Hakemus Helposti verkossa Usein vaatii käyntiä pankilla
Tarjoukset Helppo vertailu Vaatii useampia käyntejä/ puheluita

Perinteisessä lainanhaussa on kuitenkin myös etuja. Jos sinulla on jo luottosuhde pankkiin, saatat saada paremman tarjouksen. Lisäksi voit keskustella henkilökohtaisesti pankin edustajan kanssa, jolloin saat yksilöllistä neuvontaa ja voit esittää kysymyksiä lainasta.

On tärkeää huomata, että lainantarjoajien välillä saattaa olla merkittäviä eroja, joten lainojen vertailu on tärkeää. Lainaa verkossa -palveluissa on usein saatavilla erilaisia lainatuotteita, joten valinnanvaraa löytyy. Perinteisillä pankeilla on vakiintuneet tuotteet, ja lainaehtojen vertailu voi olla helpompaa.

Tässä vielä muutamia seikkoja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota lainaa hakiessa:

 • Todellinen vuosikorko
 • Lainan takaisinmaksuaika
 • Mahdolliset lisäkulut (esim. avausmaksu, tilinhoitomaksu)
 • Lainantarjoajan luotettavuus ja arvostelut

Toivottavasti tämä antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, miten lainan hakeminen verkossa eroaa perinteisestä lainasta.