Kulutusluoton kilpailutus - Kilpailuta kulutuslainaa jopa 60 000 € asti

Kulutusluoton kilpailutus muutamassa minuutissa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit saada lainatarjouksia jos olet vähintään 18 vuotta, luottotietosi ovat kunnossa sekä sinulla on säännölliset tulot.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Kulutusluoton kilpailutus Lainankilpailutus.comin avulla

Kilpailuta kulutusluotto Lainankilpailutus.comin avulla ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa 1000 € – 60 000 € kulutusluoton 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Näin voit varmistaa, että saat juuri sinulle sopivan lainaratkaisun.

Lainankilpailutus.com tarjoaa luottopäätöksen nopeasti, jopa heti. Lainaa on mahdollista saada tilille samana päivänä, mutta viimeistään muutaman päivän sisällä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää rahat tarvitsemaasi tarkoitukseen hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4% – 20 % välillä. Tämä mahdollistaa sen, että voit löytää lainan juuri sinulle sopivalla korolla ja laina-ajalla. Kilpailutus auttaa säästämään lainakuluissa ja pitkällä aikavälillä säästäminen voi olla merkittävää.

Tässä on esimerkki siitä, mitä kulutusluoton kilpailutus Lainankilpailutus.comin kautta voi tarjota:

Laina-aika Lainasumma Nimelliskorko Kuukausierä
5 vuotta 20 000 € 6 % 386,66 €
10 vuotta 20 000 € 7 % 232,22 €
15 vuotta 20 000 € 8 % 191,53 €

Nämä ovat esimerkkejä, ja oikeat lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Kilpailuta siis kulutusluotto Lainankilpailutus.comin avulla ja löydä itsellesi parhaiten sopiva ratkaisu!

Kulutusluoton korko

Kulutusluoton korko on tärkeä tekijä, kun vertailet eri lainanantajien tarjouksia. Korko määräytyy usein lainasumman, maksuajan sekä sinun luottokelpoisuutesi perusteella. Korkoon vaikuttavat myös erilaiset kulut, kuten nostokulut, tilinhoitomaksut ja lainan avausmaksut. Seuraavassa käymme läpi kulutusluoton korkoon liittyviä asioita.

Viitekorko ja marginaali ovat kaksi kulutusluoton korkoon vaikuttavaa tekijää. Viitekorko on usein sidottu markkinakorkoihin, kuten euriboriin tai pankkien omiin viitekorkoihin. Marginaali taas on se osuus, jonka pankki lisää viitekoron päälle.

Tässä esimerkki kulutusluoton korkojen laskemisesta:

Lainasumma Viitekorko Marginaali Todellinen vuosikorko
10 000 € 1,00 % 4,00 % 5,00 %

Todellinen vuosikorko sisältää sekä lainan koron että lainaan liittyvät kulut. Se on selkeä indikaattori lainan hinnasta ja sitä voi hyödyntää vertaillessa eri lainantarjoajien tarjouksia.

Muista, että lainanantajat voivat käyttää erilaisia korkomalleja. Esimerkiksi kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko tarkoittaa, että korko voi muuttua laina-aikana esimerkiksi markkinakorkojen muutosten seurauksena.

On hyvä huomioida, että korkojen lisäksi on tarpeen tarkastella myös muita kulujen lähteitä, kuten nostokulut ja tilinhoitomaksut. Lainanantajilta voi myös kysyä neuvoa sopivan lainan löytämiseksi.

Lopuksi, ole tarkkana lainaehtojen lukemisessa, jotta ymmärrät kaikki korkoon liittyvät seikat. Näin voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen kulutusluoton kilpailutuksessa.

Edullinen vs halpa laina

Edullinen laina tarkoittaa yleensä lainaa, jonka korko ja kokonaiskustannukset ovat kilpailukykyiset suhteessa muihin lainoihin. Tämä ei aina tarkoita, että se olisi markkinoiden halvin laina, mutta se on kohtuullisen hintainen ja tarjoaa hyvän vastineen rahalle. Nämä lainat voivat sisältää pienemmät kuukausierät tai paremman lainaehtojen.

Toisaalta halpa laina voi viitata lainaan, jolla on alhainen korko ja mahdollisesti minimoidut lainan kulut. Tämä saattaa houkutella sinua ajattelemaan, että se on paras mahdollinen laina. Kuitenkin kannattaa olla varovainen, sillä halvalla hinnalla voi olla piilokuluja tai ehtoja, jotka eivät ole yhtä suotuisia kuin edullisemman lainan kohdalla.

Edullisen lainan löytäminen vaatii vertailua eri lainantarjoajien välillä. Tässä muutama seikka, jotka kannattaa ottaa huomioon vertaillessasi:

 • Korko ja kulut: Vertaile eri lainojen korko- ja kulumääriä selvittääksesi, mikä on sinulle sopivin vaihtoehto.
 • Laina-aika: Mieti, minkälainen laina-aika on sinulle sopiva. Pidempi laina-aika merkitsee usein pienempiä kuukausieriä, mutta korkeampia kokonaiskustannuksia.
 • Takaisinmaksu: Onko sinulla varaa lainan takaisinmaksuun? Varmista, että budjettisi kestää kuukausittaisen lyhennyksen.

Kun kyseessä on halvin laina, kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Käsittely- ja nostokulut: Joissakin tapauksissa alhainen korko voi peittää korkeat käsittely- tai nostokulut. Selvitä, sisältyykö näitä kuluja lainaan ja vertaile niitä muiden vaihtoehtojen kanssa.
 • Sidonnaiset ehdot: Onko lainalla erityisiä ehtoja, kuten tietty talletustili tai liittymisvaatimuksia? Tämä voi vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Loppujen lopuksi, sekä edullisen että halvimman lainan löytämisessä on tärkeää vertailla eri lainantarjoajia ja niiden ehtoja, jotta löydät parhaiten sinulle sopivan ratkaisun.

Edullinen kulutusluotto

Edullinen kulutusluotto voi olla avainraha-asioihin, joita pidät tärkeinä. Paras kulutusluotto löytyy vertailemalla eri lainantarjoajia toisiinsa. Tässä osiossa käydään läpi, miten voit löytää itsellesi sopivan ja edullisen kulutusluoton.

Ensimmäinen askel edullisen kulutusluoton löytämisessä on kartoittaa oma lainantarve. Mieti seuraavia seikkoja:

 • Paljonko rahaa tarvitset?
 • Mihin tarkoitukseen laina on tarkoitettu?
 • Kuinka nopeasti pystyt maksamaan lainan takaisin?

Lainantarjoajia vertaillessa kannattaa huomioida seuraavia tekijöitä:

 • Korko: Kulutusluottojen korot vaihtelevat yleensä 4-20 % välillä. Löydät edullisimman kulutusluoton etsimällä alhaisimman koron.
 • Lainasumma: Eri lainantarjoajilla on erilaiset lainasummarajat. Valitse tarjous, joka vastaa parhaiten rahantarpeitasi.
 • Maksuaika: Maksuajan pituus vaikuttaa kuukausieriin ja lainan kokonaiskustannuksiin. Pidempi maksuaika tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta korkeampia kokonaiskustannuksia.
 • Lainan käsittelymaksut: Tarkista lainatarjouksesta mahdolliset käsittely- tai muita maksuja, jotka voivat vaikuttaa lainan edullisuuteen.

Seuraava esimerkkitaulukko näyttää, kuinka eri lainantarjoajien ehdot vaikuttavat lainan kustannuksiin:

Lainantarjoaja Korko Lainasumma Maksuaika Käsittelymaksu Kuukausierä Kokonaiskustannus
A 4,5 % 5 000 € 3 vuotta 50 € 149 € 5 365 €
B 6,0 % 5 000 € 3 vuotta 75 € 152 € 5 475 €
C 7,5 % 5 000 € 3 vuotta 100 € 155 € 5 580 €

Muista ottaa huomioon omat tarpeesi, taloudelliset valmiutesi ja tavoitteesi vertailussa. Paras kulutusluotto ei välttämättä ole halvin, vaan sellainen, joka sopii juuri sinulle parhaiten.

Halvimman kulutusluoton etsiminen

Halvimman kulutusluoton löytäminen voi olla sekä palkitsevaa että haasteellista. Seuraavaksi käsitellään muutamia vinkkejä, joiden avulla voit etsiä ja kilpailuttaa kulutusluottoja.

Ensimmäinen askel halvimman kulutusluoton etsimisessä on tietysti selvittää tarpeesi. Mieti, mihin tarkoitukseen tarvitset lainaa ja kuinka paljon rahaa tarvitset. Tämä auttaa sinua tekemään vertailua eri lainantarjoajien kesken.

Seuraavaksi kannattaa vertailla lainaehtoja ja korkoja useiden lainantarjoajien kesken. Voit käyttää vertailuun apuna erilaisia verkossa toimivia lainavertailusivustoja. Näiden avulla voit kartoittaa markkinoilla olevia lainatarjouksia ja saada käsityksen siitä, mikä on sinulle edullisin vaihtoehto. Muista kuitenkin, että todelliset lainakustannukset selviävät vasta, kun saat konkreettisen lainatarjouksen.

Erilaisilla lainatyypeillä on usein omat erityispiirteensä, jotka vaikuttavat lainan hintaan. Kulutusluotot voidaan jakaa esimerkiksi seuraaviin kategorioihin:

 1. Pankkilainat
 2. Vertaislainat
 3. Pikalainat
 4. Osamaksusopimukset

Kun olet tutustunut eri lainatyyppeihin, voit valita niistä itsellesi sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Muista kuitenkin, että lainantarjoajien käyttämät korot ja kustannukset vaihtelevat.

Kun olet löytänyt sopivimman ja halvimman kulutusluoton, on tärkeää, että tutustut tarkasti lainasopimuksen ehtoihin ennen sopimuksen allekirjoittamista. Etenkin takaisinmaksuehdot ja mahdolliset lisäkustannukset on hyvä käydä läpi huolella.

Yhteenvetona, löytääksesi halvimman kulutusluoton, arvioi ensin omat tarpeesi ja käytä sitten vertailusivustoja eri lainojen korkojen ja ehtojen vertailuun. Muista aina tutustua tarkasti lainasopimuksen ehtoihin.

Vakuudeton laina

Vakuudeton laina on erinomainen vaihtoehto sinulle, kun haluat nopeasti ja vaivattomasti rahoitusta erilaisiin tarpeisiisi. Tämäntyyppisen lainan suurin etu on, että et tarvitse omaisuutta tai henkilötakaajia lainalle. Käymme läpi vakuudettoman lainan ominaisuuksia ja esittelemme, kuinka voit löytää edullisimman vakuudettoman lainan.

Vakuudettomia lainoja on monenlaisia ja niitä tarjoavat monet eri rahoitusyhtiöt. Kyseessä voi olla esimerkiksi kulutusluotto, joustoluotto tai pikavippi. Tyypillisiä vakuudettomien lainojen käyttökohteita ovat esimerkiksi:

 • Auton hankinta
 • Kodin remontti
 • Lomamatka

Näiden lisäksi voit käyttää vakuudetonta lainaa mihin tahansa muuhunkin tarkoitukseen. Kun valitset vakuudettoman lainan, huomioi seuraavat asiat:

 1. Lainan korko
 2. Maksuajan pituus
 3. Kuukausierän suuruus
 4. Mahdolliset lisäkulut, kuten avaus- tai tilinhoitomaksut

Edullisin vakuudeton laina löytyy vertailemalla eri lainantarjoajien tarjouksia. Kulutusluoton kilpailutus on hyvä tapa saada yleiskuva markkinoista ja löytää sopivin lainatarjous. Vertailun avulla saat tietoa muun muassa lainan korosta, maksuajasta ja muista lainaehdoista.

Tärkeintä on kuitenkin aina miettiä omaa maksukykyä ja valita just sinulle sopivin lainatarjous. Jos sinulla on hyvä luottoluokitus, saatat saada paremman korkotarjouksen, mikä tekee lainasta edullisemman. Kun olet valinnut lainatarjouksen, muista aina lukea lainasopimus huolellisesti ja tarkistaa kaikki lainaan liittyvät ehdot ennen kuin hyväksyt ja allekirjoitat sen.

Vakuudetonta lainaa hakiessasi, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja luotto- sekä oikeustoimikelpoinen henkilö. Lisäksi sinulla tulee olla säännölliset tulot ja moitteeton luottohistoria. Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, voi lainan hakeminen olla haastavampaa tai jopa mahdotonta.

Kulutusluotto vertailu

Kulutusluotto vertailu on tärkeä osa kulutusluoton kilpailutusta. Vertailulla varmistat, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivimman kulutusluoton. Seuraavaksi käymme läpi, miten vertailu kannattaa tehdä ja mitä asioita tulisi huomioida.

Ensin kannattaa määritellä omat tarpeet. Kuinka suuresta summasta olet kiinnostunut? Minkä pituista laina-aikaa toivot? Lisäksi on hyvä pohtia, haluatko kiinteän vai vaihtuvan koron ja mikä on sinulle sopiva kuukausierä. Nämä tiedot auttavat sinua löytämään parhaiten omaan tilanteeseesi sopivan kulutusluoton.

Kun tiedät mitä etsit, on aika tarkastella eri lainantarjoajien tarjouksia. Voit tutustua alan arvosteluihin ja vertailusivustoihin, jotka esittelevät eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden kulutusluottojen korkoja, kuluja, ehtoja ja kokemuksia. Tarkastele huolellisesti seuraavia seikkoja:

 • Nimelliskorko
 • Todellinen vuosikorko
 • Mahdolliset avaus- ja nostokulut
 • Lainan eräpäivät ja takaisinmaksun joustavuus

On tärkeää ottaa huomioon todellinen vuosikorko, sillä se kertoo lainan kustannukset kokonaisuudessaan korkoineen ja kuluineen. Alhainen nimelliskorko ei välttämättä takaa edullista kulutusluottoa, jos lainaan liittyy muita kuluja.

Muista myös vertailla tarjolla olevia etuja. Joissakin lainoissa on esimerkiksi mahdollisuus pitää maksuvapaita kuukausia tai saada alennuksia muista palveluista. Nämä edut voivat vaikuttaa lainan houkuttelevuuteen.

Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman kulutusluoton, voit hae kulutusluottoa heti verkossa. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja yleensä saat päätöksen saman tien. Eri lainantarjoajat saattavat kuitenkin vaatia erilaisia asiakirjoja, kuten palkkatodistuksen tai verotuspäätöksen, joten varaudu toimittamaan nämä tarvittaessa.

Nyt kun olet tehnyt kulutusluotto vertailun ja hakenut itsellesi sopivaa lainaa, voit keskittyä nauttimaan elämästä ja toteuttamaan suunnitelmiasi. Oikea kulutusluotto voi auttaa esimerkiksi remontin rahoittamisessa, lomamatkan toteuttamisessa tai muissa arjen hankinnoissa. Kun seuraat tarkasti vertailun avulla löytämäsi sopivan lainan ehtoja, tiedät rahoituksesi olevan kunnossa.

Käyttölaina

Käyttölaina on monikäyttöinen ja joustava rahoitusmuoto, joka auttaa sinua rahoittamaan erilaisia hankintoja ja menoja. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä silloin, kun tarvitset rahaa nopeasti ja haluat välttää pitkällisen lainanhakuprosessin.

Edullinen käyttölaina on mahdollista löytää kilpailemalla lainantarjoajien välillä. Kulutusluoton kilpailutus tarkoittaa eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjousten vertailua, jotta löydät juuri itsellesi sopivan ja edullisimman lainan. Kulutusluottoa hakiessasi on tärkeää ottaa huomioon lainan korko, maksuajan pituus ja mahdolliset lisäkulut.

Seuraavassa on muutamia tärkeitä huomioita edullisen käyttölainan hakemisessa:

 1. Vertaile lainantarjoajien korkoja ja kuluja.
 2. Tarkista lainan todellinen vuosikorko, joka kuvaa lainan kustannuksia kaikkine kuluineen.
 3. Valitse joustava maksuaika, joka sopii sinulle parhaiten.
 4. Kartoita omat taloudelliset tarpeesi ja älä ota tarpeettoman suurta lainaa.
 5. Älä unohda, että kulutusluotto helposti voi aiheuttaa velkaongelmia, joten ole tarkkana lainan suuruuden ja takaisinmaksuaikataulun suhteen.

Jos haluat hakea käyttölainaa, voit tehdä sen useimmiten netissä. Lainantarjoajien verkkosivuilta löydät hakulomakkeen, jonka täyttämisen jälkeen saat yleensä alustavan lainapäätöksen heti. Muista kuitenkin, että pienellä vaivalla kulutusluoton kilpailuttaminen voi säästää sinulta merkittävän summan rahaa ja varmistaa, että saat edullisen käyttölainan.

Käyttölainan kilpailuttaminen ei vie paljon aikaa, ja pienen vaivan näkeminen kannattaa tässä tapauksessa. Näin voit löytää juuri itsellesi sopivan ratkaisun ja rahoittaa hankintasi tai menosi parhaalla mahdollisella tavalla.