Lainaa ilman vakuuksia - Kilpailuta vakuudeton laina

Kilpailuta lainaa ilman vakuuksia. Vakuudeton laina kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit saada tarjouksia jos olet vähintään 18 vuotta, sinulla on säännölliset tulot sekä luottotiedot kunnossa.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Kilpailuta lainaa ilman vakuuksia Lainankilpailutus.comin avulla

Lainankilpailutus.com tarjoaa sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa lainaa ilman vakuuksia helposti ja vaivattomasti. Voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 1 000 € – 60 000 € väliltä, ja laina-aika on joustava 1 – 15 vuoden väliltä.

Luottopäätöksen saaminen on nopeaa ja yleensä saat sen jopa heti. Lainan tilille siirto voi tapahtua jopa samana päivänä luottopäätöksen saatuasi, mutta viimeistään muutaman päivän sisällä.

Tarjottava nimelliskorko kilpailutetuissa lainoissa ilman vakuuksia voi vaihdella 4% – 20 % välillä. Tämä tarkoittaa, että voit saada halvimman lainan ilman vakuuksia löytämällä juuri sinulle sopivan korkotason.

Näin haet lainaa ilman vakuuksia Lainankilpailutus.comissa

 1. Syötä lainasumma ja -aika sivustolla.
 2. Täytä vaaditut henkilötiedot ja muut kysytyt tiedot.
 3. Lähetä lainahakemus ja saat alustavat lainatarjoukset.
 4. Vertaile tarjouksia ja valitse sopivin laina.

Aloita siis lainan kilpailuttaminen heti Lainankilpailutus.comin avulla ja löydä paras lainaa ilman vakuuksia tarjous juuri sinulle!

Edullinen laina ilman vakuuksia

Edullinen laina ilman vakuuksia on mahdollista löytää, kunhan teet hieman tutkimustyötä. Tässä osiossa käymme läpi tärkeitä seikkoja, jotka auttavat sinua löytämään edullisin laina ilman vakuuksia. Muista, että edullisin laina ei aina tarkoita parasta lainaa, joten on tärkeää ottaa huomioon myös muut lainan ominaisuudet.

Vertaile lainatarjouksia

Ensimmäinen askel edullisen lainan löytämisessä ilman vakuuksia on vertailla eri lainatarjouksia. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia kriteerejä vertailussa:

 • Korko: Vertaile eri tarjousten vuosikorkoja ja todellisia vuosikorkoja.
 • Maksuaika: Mieti, kuinka pitkän maksuajan haluat ja kuinka se vaikuttaa lainan kustannuksiin.
 • Lainasumma: Mieti, kuinka suuren lainan tarvitset ja kuinka se vaikuttaa korkoihin ja muihin kuluihin.

Hae useilta lainanantajilta

Hae lainatarjouksia useilta lainanantajilta, jotta voit verrata niitä keskenään. Tämä auttaa sinua löytämään sekä edullisimman että parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan lainan ilman vakuuksia. Muista, että lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta hakea tarjouksia useilta tarjoajilta.

Hyödynnä tarjoukset ja kampanjat

Lainanmyöntäjät tarjoavat usein alennuksia ja erikoiskampanjoita uusille asiakkaille. Hyödynnä nämä tarjoukset, jotta saat edullisen lainan ilman vakuuksia.

Tarkasta lainan ehdot

Lopuksi on tärkeää tarkastaa lainan ehdot ennen sopimuksen allekirjoittamista. Vaikka laina vaikuttaisi edulliselta, kannattaa varmistaa, että se ei sisällä piilokuluja tai epäedullisia ehtoja, kuten korkeita kuluja maksuvapaista kuukausista tai ylimääräisiä vakuutuksia.

Näiden neuvojen avulla olet hyvällä matkalla löytämään edullisen lainan ilman vakuuksia, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi. Onnea lainan löytämiseen!

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomien lainojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne tarjoavat helpon ja nopean tavan rahoittaa erilaisia hankintoja ja menoja, kuten kodinkoneita, matkoja tai remontteja. Tässä osiossa tarkastelemme vakuudettoman luoton ja kulutusluoton ilman vakuuksia keskeisiä piirteitä ja niiden yhtäläisyyksiä ja eroja.

Vakuudeton luotto

Vakuudeton luotto on laina, jota voit hakea ilman tarvetta antaa vakuuksia tai takaajia. Se tarkoittaa, että lainan saaminen on nopeaa ja helppoa, koska sinun ei tarvitse esittää omaisuuttasi tai toisen henkilön takauksia lainan turvaamiseksi. Yleensä vakuudeton luotto on kooltaan muutamista sadoista euroista aina jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainan korko riippuu lainan määrästä ja laina-ajasta, sekä hakijan luottotiedoista.

Lainan hakemiseen tarvitaan useimmiten:

 • Henkilö- ja yhteystiedot
 • Pankkitilinumero
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään yleensä tilillesi 1-2 arkipäivän kuluessa.

Hyödyt

 • Ei tarvetta vakuuksille tai takaajille
 • Nopea ja helppo prosessi
 • Mahdollistaa rahoituksen erilaisiin hankintoihin

Haitat

 • Korko saattaa olla korkeampi kuin vakuudellisessa lainassa
 • Lyhyempi maksuaika saattaa tarkoittaa suurempia kuukausieriä

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluotto ilman vakuuksia on vakuudeton laina, joka on tarkoitettu erilaisten kulutushyödykkeiden, kuten lomien, kodinkoneiden tai muiden hankintojen rahoittamiseen. Koska se on vakuudeton, et tarvitse omaisuutta tai takaajaa saadaksesi lainan. Lainan koko voi vaihdella muutamasta sadasta eurosta aina useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin, riippuen omasta taloudellisesta tilanteestasi ja tarpeistasi.

Kulutusluoton hakeminen on yhtä helppoa kuin vakuudettoman luoton hakeminen. Sinun täytyy ainoastaan täyttää lainahakemus, jossa vaaditaan usein samoja tietoja kuin vakuudettoman luoton hakemisessa.

Hyödyt

 • Ilman vakuuksia tai takaajia
 • Rahoitus erilaisiin kulutustarpeisiin
 • Joustava maksuaika ja -suunnitelma

Haitat

 • Korot voivat olla suurempia kuin vakuudellisessa kulutusluotossa
 • Ei sovellu pitkäaikaisten sijoitusten rahoittamiseen

Yhteenvetona voidaan todeta, että sekä vakuudeton luotto että kulutusluotto ilman vakuuksia ovat joustavia rahoitusvaihtoehtoja silloin, kun et halua tai pysty antamaan vakuuksia lainalle. Molempia lainatyyppejä voi käyttää monenlaisten hankintojen ja menojen rahoittamiseen, ja ne tarjoavat nopean ja helpon tavan saada lisärahoitusta tarpeidesi mukaan.

Saako pankista lainaa ilman vakuuksia?

Yleisesti ottaen, pankit voivat tarjota lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että voit hakea lainaa pankista ilman tarvetta antaa omaisuuttasi tai muita arvokkaita esineitä lainan takaisinmaksun turvaamiseksi. Lainaa ilman vakuuksia kutsutaan usein kulutusluotoksi tai joustoluotoksi.

Erilaisia lainan tarjoajia voi olla:

 • Kivijalkapankit
 • Verkkopankit
 • Rahoituslaitokset

Jokainen edellä mainituista tarjoaa erilaisia rahoitustuotteita, joiden kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia.

Miten saan lainaa ilman vakuuksia

 1. Vertaile lainatarjouksia – tutki eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia selvittääksesi, mikä niistä sopii parhaiten sinulle.
 2. Mieti, kuinka paljon rahaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen – se auttaa sinua valitsemaan oikean lainasumman ja ehkä jopa lyhennysajan.
 3. Hae lainaa – tee hakemus valitsemallesi lainantarjoajalle joko verkossa tai käymällä pankin konttorissa.

on tärkeää muistaa, että lainaa ilman vakuuksia saadaksesi sinun on täytettävä tietyt ehdot. Esimerkiksi:

 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Sinulla on vakituinen asuinpaikka Suomessa.
 • Sinulla ei ole luottotiedoissa merkintää maksuhäiriöistä.

Miten lainaa ilman vakuuksia hinnoitellaan

Lainaa ilman vakuuksia hinnoitellaan erilaisin kriteerein, kuten:

 • Luotonantajan korkotaso ja muut kulut – nämä vaihtelevat eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä.
 • Luoton määrä – suuremmilla lainasummilla on yleensä korkeampi korko ja / tai muut kulut.
 • Maksuajan pituus – mitä pidempi maksuaika, sitä enemmän korkoa ja muita kuluja maksetaan laina-ajan kuluessa.

Näiden tekijöiden perusteella voidaan päätellä, että lainan kustannukset riippuvat lainasummasta, maksuajasta, koroista ja muista kuluista. Jotta löydät parhaiten sopivan lainaa ilman vakuuksia, kannattaa käyttää aikaa eri lainantarjoajien vertailuun ennen lainapäätöksen tekemistä.